Swedish Chameleon HD-DSLR Rig SC4:SMALL

Swedish Chameleon Swedish Chameleon HD-DSLR Rig SC4:SMALL

1004495
4 190 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager
Liten rig til bruk for videofilming med D-SLR kamera. Designet for å gjøre filmingen så enkel som mulig. Dette settet inneholder også alle delene du trenger for å kunne sette sammen SC4:SMALL dersom man trenger et mindre oppsett. SC4:SMALL inneholder: 1 stk ROD S-SHAPED 15x400MM CC110 1 stk SC4:DT CLAMP SINGLE ROD 15MM 1 stk SC4:DT CAMERA QR PLATE 1 stk SC4:DSLR FIXATION PLATE 1 stk SC4:DT HANDLES UNIT NB: kameraet på bilde medfølger ikke

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.