Kampanje

100-400mm f/5,6-6,3 Di VC USD til Canon

Tamron 100-400mm f/5,6-6,3 Di VC USD til Canon

1036067
 • Smidig telezoom til fullformatskameraer
 • Tilsvarer ca 150-600 mm på kameraer med APS-C-sensorer
 • Doble prosessorer bidrar til rask, nøyaktig autofokus og effektiv optisk bildestabilisering
 • Værtett med ED-glass og eBand-coating
 • Kompatibel med 1,4x telekonverter og Tamrons USB-dock
8 845 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare

Tamron kampanjeSpar 10% med rabattkode!

I uke 16 kan du spare 10% på en mengde produkter fra Tamron. For å benytte deg av tilbudet bruk rabattkoden TAMRON10 i kassen. Kampanjen varer t.o.m. 25/4.
Les mer
Bestillingsvare

Verdipakke

100-400mm f/5,6-6,3 Di VC USD til Canon
Kameraryggsekk BackLight 26L Photo Daypack -
Pusseklut Photo Microklear Cloth
11 634 NOK
100-400mm f/5,6-6,3 Di VC USD til Canon
Kameraryggsekk BackLight 18L Photo Daypack -
Linserengjøring Wet & Dry 10 stk
11 174 NOK

Telezoom med rask autofokus, bildestabilisering og lav vekt

Tamron 100-400mm F/5-6.3 Di VC USD tegner ut fullformat, men veier på tross av sitt brennviddeområde bare drøyt halvparten så mye som Tamron 150-600mm G2, nærmere bestemt 1115 gram. Objektivet har rask autofokus med USD-motor, bildestabilisering (VC) og er også konstruert for å kunne motstå et visst mål av fukt og væte.

Fordeler:

 • Tilpasset for fullformat
 • Tilsvarer150-600 på APS-C
 • Doble prosessorer
 • Innebygd bildestabilisering
 • ED-glas og eBand coating
 • Kompatibel med 1.4x telekonverter och Tap-in console

Doble prosessorer

Tamron 100-400mm Di VC USD har doble mikroprosessorer som har ansvaret for å gi maksimal prestasjon hos både bildestabiliseringen og autofokus. Den sistenevnte drives av en ultralydmotor (USD, Ultrasonic Silent Drive) som stiller skarpheten raskt og med høy presisjon.

Innebygd bildestabilisering

Innebygd bildestabilisering (VC, Vibration Compensation) gjør det mulig å frihåndsfotografere med objektiver i selv dårligere lysforhold. Når det er så mørkt at bildet krever stativ finnes det er Arca Swiss-kompatibelt stativfeste du kan kjøpe som tilbehør.

ED-glass og eBand coating

Den optiske konstruksjonen inneholder blant annet tre linser av ED-glass som forhindrer oppkomsten av kromatisk aberrasjon (fargebrytningsfeil). Tamrons ytterbehandling eBand-coating reduserer effektivt reflekser og minimerer lysslør, slik at bildene får maksimal kontrast og fargemetning. Frontlinsen er forsatt med fluorine-belegg som støter vekk vanndråper, fett og smuss, og gjør den lett å tørke av og holde ren.

Kompatibel med 1.4x telekonverter og Tap-in console

Trenger du enda mer tele enn 400mm går det an å bruke Tamrons 1.4x telekonverter TC-W14 sammen med objektivet, og brennvidden blir da 140-560mm. Tamron 100-400mm F/5.6-6.3 Di VC USD er også kompatibel med tilbehøret Tamron Tap-in Console. Det brukes for at man selv skal kunne finjustere objektivets autofokus og bildestabilisering (via en datamaskin), samt utføre firmware-oppdateringer.

 

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.