Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

SP 45mm f/1,8 Di USD till Sony A

Tamron SP 45mm f/1,8 Di USD till Sony A

1021435
7 482 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

SP 45mm f/1,8 Di USD till Sony A
UV-filter Pro Nano HUC 52 mm
Polarisasjonsfilter sirkulært C-PL HUC Pro Nano
9 380 NOK
SP 45mm f/1,8 Di USD till Sony A
Polarisationsfilter cirkulärt slim 67mm
UV-filter MC 370 slim 67mm
8 380 NOK

Tamron SP 35 mm f/1,8 Di VC USD
Dette er et av de første objektivene i Tamrons nye, omarbeidete serie av SP-objetkvier. Det er utsryt med en stor blender åp f/1.8, som gir mer lys til søkeren og bildebrikken på kameraet, så du kan fotografere også i svakt lys.

Den optiske kontruksjonen består av 10 elementer i 8 grupper med to asfæriske elementer, ett LD- (low dispersion) og ett XLD-element. Dette korrigerer effektivt for fortegning og fargefeilbrytninger. Resultatet blir skarpe bilder fra hjørne til hjørne.

Nærgrensen er på beskjedne 29cm. Det innebærer at du kan ta flotte nærbilder, men blenderen, med 9 lameller gjør at du får en nydelig bokeh.

Fordeler:

  • Værtettet
  • Antirefleksbelegg
  • Rask og lydløs autofokus
  • Innebygd bildestabilisator
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.