SP 85mm f/1.8 Di VC USD til Canon

Tamron SP 85mm f/1.8 Di VC USD til Canon

1025541
  • Perfekt portrettobjektiv som gir liten dybdeskarphet
  • Værtettingen lar deg fotografere portrett ved f.eks. fosser
  • Bildestabiliseringen motvirker uønsket bevegelsesuskarphet
  • Kompatibel med Tamron Tap-in
10 798 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

SP 85mm f/1.8 Di VC USD til Canon
Pusseklut Photo Microklear Cloth
L-R1 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Canon EF
10 966 NOK

Lyssterkt portrettobjektiv for Canon fullformat og APS-C
Dette SP-objektivet fra Tamron på 85 mm kommer med VC bildestabilisering, Ultra Sonic-motor og allværsbeskyttelse. Den store blenderåpningen på F1.8 leverer fantastisk bildekvalitet, også i vanskelige lysforhold, og gir en fin bokeh. Det fungerer like godt på kameraer med fullformat og APS-C sensor.

Objektivet har en optisk konstruksjon med LD og XLD glasselementer som hjelper til å minimere kromatisk aberrasjon. Såkalt flare og ghosting reduseres takket være Fluorine-coating slik at du får rene, krystallklare bilder selv i motlys.

Garanti - 5 år
Nye Tamron-objektiver får 5 års garanti så lenge de registreres på 5years.tamron.eu innen to måneder etter kjøpsdato. (Gjeldende f.o.m. 01/04/2013)

Leveres med:

  • Solblender
  • Front- og bakdeksel

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.