Kampanje

SP AF 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical [IF] Macro Nikon

Tamron SP AF 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical [IF] Macro Nikon

37294
  • Konstant lysstyrke på f/2,8 gjennom hele zoomen
  • Tilpasset for kameraer med fullformatssensor
  • Autofokus med avstandsskala
6 899 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare

Tamron kampanjeSpar 10% med rabattkode!

I uke 16 kan du spare 10% på en mengde produkter fra Tamron. For å benytte deg av tilbudet bruk rabattkoden TAMRON10 i kassen. Kampanjen varer t.o.m. 25/4.
Les mer
Bestillingsvare

Verdipakke

SP AF 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical [IF] Macro Nikon
UV-Filter 67mm PD WMC
Pusseklut Photo Microklear Cloth
7 397 NOK
SP AF 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical [IF] Macro Nikon
L-R2 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Nikon F
solblender til 17-50mm/28-75mm
7 267 NOK
TAMRON SP AF 2.8/28-75mm XR Di LD (IF) MacroTamrons nye 28-75mm objektiv er tildelt Eisa prisen for 2003-2004. Objektivet er starten på Tamrons nye Di serie (Digitally integrated), og i konstruksjonen av denne serien har Tamron tatt spesielt hensyn til dagens digitale SLR kamera. Tamrons objektiver er som kjent i svært høy kvalitet, og den nye serien er intet unntak. EISA juryens begrunnelse understreker dette.
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.