Til kassen
Fynd

For deg med eget firma - Fagfoto - B2B
Scandinavian Photo sin B2B avdeling er din totalleverandør av profesjonelle løsninger enten det dreier seg om lyd, lys, bilde eller optikk. Fra hyllevare til skreddersøm, vi finner løsningen på dine behov etter ditt budsjett.

Vi har lang og bred erfaring med større løsninger, rammeavtaler og anbud. Vi kan tilby forprosjektering, igangsetting, montering, kursing, leiefinansiering, utleie og vi har også en egen serviceavdeling. Vi har enkle løsninger for produktfoto og livestreaming, til komplette foto- og videostudio, eller utstyrspakken du trenger til din frilansevirksomhet. Er du næringsdrivende med et dokumentasjonsbehov så finner vi løsningen sammen.

 

Dine kontaktpersoner:

Løsningsspesialist
Erik Five Gunnerud
salg@scandinavianphoto.no
21659840

Løsningsspesialist
Erik Kjelsrud
salg@scandinavianphoto.no
21659840

Løsningspesialist
Trond Eriksen
salg@scandinavianphoto.no
21659840

  Journalist

  Enten du jobber som mobil-, foto-, videojournalist eller alle deler så har vi verktøyene til deg. Kamera og optikk, mikrofoner, lys og stabilisering. Vi finner løsningen til ditt behov.

   Fagfoto

   Fra bakgrunner, oppheng, lysformere, blitser, kamera og optikk til datamaskiner, programvare, lagring og utskrift. Vi har de profesjonelle løsningene til ditt fotostudio!

    Filmutstyr

    Kamera, optikk, lyd, monitor, trådløs overføring til påsynsmonitorer, follow focus systemer, stabilisering, rigging, mattebokser, filtre og frakt- og bæreutstyr. Vi leverer utstyret du trenger for å produsere resultatet dine klienter forventer.

     Leiefinansiering

     Med leiefinansiering bedrer du firmaets soliditet, du slipper å binde opp egenkapital og du får større handlingsfrihet. I tillegg er Utstyret forsikret mot tap tyveri og skade i hele avtalens varighet.

      Web-Streaming

      Trenger du bedre lyd eller lys når du streamer fra din smarttelefon eller skal dere bygge en mobil- eller studiobasert flerkameraproduksjons så har vi løsningen for deg. Vi leverer også utstyr for podcaststudio. Vi har lang erfaring med å skreddersy løsninger i alle prisklasser.

       https://www.scandinavianphoto.no/tema/1012937658/for-deg-med-eget-firma-fagfoto-b2b

       Siste nytt

       Vi tar forbehold om eventuelle feil i tekster, bilder samt urimelige feil i prisangivelser.
       Sitemap (xml)