Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Rock Solid Master Clamp

Tether Tools Rock Solid Master Clamp

1016192
499 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Rock Solid Master Clamp fra Tether Tools

Rock Solid Master Clamp er en kraftig klemme med mange bruksområder. Klemmen kan monteres rundt rør som stativ, autopoles, rekkverk og trosse, men også flate overflater som stoler, bord og lignende.

Til klemmen inngår en tapp med 1/4"-20 skrue for montering av stativhode, blitz, andre mindre klemmer mm. Låsevredet er av den typen som kan løftes for å kunne spenne den ordentlig til i trange rom der du ikke har mulighet til å vri den 360°.

Kapasitet:

  • Åpning: 1,27cm - 5.33cm
  • Maks belastning: 15kg
  • Vekt: 521g

Leveres med:

  • Klemme
  • Tapp med 1/4"-20 skrue
  • Innsats for montering på flate overflater

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.