Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Tether Tools Rock Solid EasyGrip ST

Tether Tools Tether Tools Rock Solid EasyGrip ST

1010090
425 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Tether Tools Rock Solid EasyGrip ST er et klemme/tvinge for montering av kamera, iPad eller annet tilbehør til et rør, bordplate, etc. Rock Solid Easy Grip har en klemme som kan festes til flate eller runde overflater i dimensjon 0 opp til 3.8cm. Et kamera eller andre enheter med stativ 1/4 ", kan da bli montert på Rock Solid Easy Grip.
- Kan moneras på overflater med dimensjoner opptil 3.8cm - Kan installeres på både flate og runde overflater - Passer for alle enheter som er utstyrt med en 1/4 "stativfeste - Klemmen er laget av aluminium- Kan stilles i alle vinkler - Holder enheter opptil 2,5 kg - Rotasjon: 360 grader - Vinkelbar mellom (Tilt): +/- 90 grader

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.