Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

TetherBlock Arca blå

Tether Tools TetherBlock Arca blå

1036325
1 195 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Ikke kjøpbar
Ikke kjøpbar

TetherBlock Arca-swiss kameraplatta med kabelholder

TetherBlock Arca er en smart kameraplate med Arca-Swiss standard som hjelper til å avlaste kameraets USB-kontakt fra slitasje når du bruker kameraet med direkteimport.

Fordeler:

  • Holder kabler på plass
  • Avlaster kameraets USB-kontakt
  • Tre ulike kanaler for ulike tykke kabler
  • Arca-swiss standard
  • 1/4"-gjenge i bunn for montering av andre kameraplater
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.