Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

LED-belysning Velvet Mini 1

TheLight LED-belysning Velvet Mini 1

1027779
10 295 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Portabeil, robust og rask LED-belysning

Med Velvet Mini 1 fra TheLight får du kvalitetsbelysning i et robust og kompakt panel som er både lydløs, lett å bruke og dessuten regntett. Installasjon går raskt og enkelt og lampn er meget portabel så du enkelt kan ta den med deg på jobber. Du får fargetemperatur fra 2700-6500K med et mykt og naturlig lys. Panelet er utstyrt med et tydelig display, støtsikre knapper og kan få strøm fra Vlock-batteri eller nettadapter.

  • Regntett og støtsikker aluminiumskonstruksjon
  • Fargetempraturer fra 2700K-6500K
  • Portabel og enkel å ta med seg

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.