Pro DSLR Battery Holder

Think Tank Pro DSLR Battery Holder

1003961
219 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Pro DSLR Battery Holder
EN-EL15C 2100mAh Nikon kamerabatteri
Relay Camera Coupler Canon LP-E6
1 617 NOK
Myk, kompakt veske for oppbevaring av to batteri i pro-serien Plass til to batteri til profesjonelle systemkamera, f.eks Canon 1D- og Nikon D3/D4-serien Tynn og kompakt design, kan brettes på midten for enkel og trygg oppbevaring av batteri Individuell lomme til hvert batteri Flatpakkes uten innhold Mål: 14 x 10.1 x 1 cm
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.