Pro DSLR Battery Holder

Think Tank Pro DSLR Battery Holder

1003961
219 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager
Myk, kompakt veske for oppbevaring av to batteri i pro-serien Plass til to batteri til profesjonelle systemkamera, f.eks Canon 1D- og Nikon D3/D4-serien Tynn og kompakt design, kan brettes på midten for enkel og trygg oppbevaring av batteri Individuell lomme til hvert batteri Flatpakkes uten innhold Mål: 14 x 10.1 x 1 cm

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.