Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.
-62%

Ryggsekk Helipack svart til DJI Inspire

Think Tank Ryggsekk Helipack svart til DJI Inspire

1025778
  • Spesialtilpasset for DJI Inspire 1
  • Støtstkker
  • Behagelig å bære - også over lenger perioder
939 NOK2 495 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Ta med dronen over alt
Denne ryggsekken er spesiallaget for DJI Inspire så du kan ta den med over alt. Sekken er støtsikker så utstyret ditt alltid er beskyttet og den leveres med regntrekk.

Kapasitet:
En DJI Inspire, Zenmuse gimbal med tre objektiver, seks batterier, to kontroller, flere propeller, to 8" nettbrett, en laptoap på opp til 17" og diverse annet tilbehør.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.