Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

AT-X 11-20mm f/2,8 PRO DX till Nikon

Tokina AT-X 11-20mm f/2,8 PRO DX till Nikon

1018002
6 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

AT-X 11-20mm f/2,8 PRO DX till Nikon
Pusseklut Photo Microklear Cloth
L-R2 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Nikon F
7 208 NOK

Meget lyssterk ultravidvinkelzoom for APS-C-kameraer. ATX-PRO 11-20mm f/2,8 DX er kanskje det beste i sitt slag for interiørfotografering.

  • Brennvidder tilsvarende 16,5-30mm på fullformat
  • Meget lyssterkt med f/2,8 som største blender
  • Høy optisk kvalitet

Tokina ATX-PRO 11-20mm f/2,8 DX
Tokina ATX-PRO 11-20mm f/2,8 DX er et vidvinkelobjektiv med meget høy lysstyrke, så du få en viss dybdeskarphetskontroll, og du kan benytte det i svak belysning. Objektivet er konstruert med tre asfæriske elementer og tre ED-elementer for høyest mulig bildekvalitet.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.