Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

AT-X 14-20mm f/2 PRO DX til Canon

Tokina AT-X 14-20mm f/2 PRO DX til Canon

1025352
8 950 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

AT-X 14-20mm f/2 PRO DX til Canon
Pusseklut Photo Microklear Cloth
UV-filter L395 SMC 82 mm
9 868 NOK
AT-X 14-20mm f/2 PRO DX til Canon
L-R1 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Canon EF
Polarisasjonsfilter sirkulært C-PL HUC Pro Nano
10 448 NOK

Lyssterk vidvinkelzoom
Dette objektiver er laget for å brukes med APS-C-sensorer. Autofokusen er lydløs, og du skifter lett til manuell fokus ved å trekke fokusringen mot deg. Brennvidden tilsvarer 21-30mm på fullformat, og blenderen en f/2,0 i hele zoomområdet.

Objektivet har en ny optisk design med tre asfæriske elementer (2 i glass og ett i P-MO-hybrid). Dette gjør at du får skarpe bilder med god kontrast og korrigering for asfæriske feilbrytninger. SD-glass (Super-low Dispersion) motvirker fargefeilbrytninger.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.