Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

AT-X 16-28mm f/2.8 PRO FX til Canon

Tokina AT-X 16-28mm f/2.8 PRO FX til Canon

314734
8 994 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Verdipakke

AT-X 16-28mm f/2.8 PRO FX til Canon
Pusseklut Photo Microklear Cloth
L-R1 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Canon EF
9 212 NOK
AT-X 16-28mm f/2.8 PRO FX til Canon
Filteradapter 77 mm til Tokina AT-X 16-28mm F2.8
Veske pussepose i microfibermateriale
10 832 NOK

Tokina AF 16-28/2,8 AT-X PRO FX
Vidvinkelzoom som er utformet for å kunne passe fullformatkameraer som feks Canon EOS 5D MkIII og Nikon D750. Objektivet er utstyrt med en autofokusmotor som fokuserer både raskt og stille. For å bytte fra automatisk til manuell fokus og tilbake, trekker du bare fokusringen framover/bakover.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.