Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

AT-X 24-70mm f/2.8 Pro FX til Canon

Tokina AT-X 24-70mm f/2.8 Pro FX til Canon

1021472
10 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

AT-X 24-70mm f/2.8 Pro FX til Canon
Pusseklut Photo Microklear Cloth
L-R1 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Canon EF
11 208 NOK
AT-X 24-70mm f/2.8 Pro FX til Canon
UV-filter MC 370 slim 82mm
Polarisasjonsfilter sirkulært C-PL HUC Pro Nano
13 088 NOK

Standardzoom for Canon
Dette fullformatsobjektivet har en brennvidde på 24-70 mm og største blender på f/2,8. Den optiska konstruksjonen består av tre asfæriske linselementer for å gi deg best kontrast, skarphet og korrigere sfærisk aberrasjon. Dessuten har den tre SD-glaselement (Super-Low Dispersion) for å minimere kromatisk aberrasjon. Objektivets linselementer samarbeider for åt gi deg maksimal oppløsning som matcher de systemkamera som har opptil hele 50 megapiksler.

Objektivet er utstyrt med en SDM-motor (Silent Drive-Module) for å minimere AF-lyden.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.