Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Cinema ATX 50-135mm T3.0 EF-fatning

Tokina Cinema ATX 50-135mm T3.0 EF-fatning

1021779
37 039 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Allsidig zoomområde i kompakt design
Cinema 50-135mm er et kompakt objektiv med et svært anvendelig zoomområde som gjør at du kan fotografere både nærbilder og motiv på avstand. Asfæriske linser og SD-glass (super low dispersion) i de bakre linseelementene bidrar til objektivets svært høye skarphet, høye kontrast og minimale fortegning. Dette objektivet takler 4K og har alle feilbrytninger godt under kontroll.

Metallhuset gjør a dette er et meget robust objektiv i vanlig Cine-standard.

Egenskaper:

  • 3 SD-glass
  • 112mm filterfatning
  • 9 blenderlameller
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.