Lydmikser MX.5 V2

Topp Pro Lydmikser MX.5 V2

1034534
869 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Topp Pro Lydmikser MX.5 V2

Kompakt lydmikser med en mikrofoninngang og to stereoinnganger.

Innganger

Lydmikseren har totalt fem kanaler som består av en mikrofon-/linjeinngang og to stereoinnganger som alle klarer balanserte signaler. Den kombinerte mikrofon- og linjeinngangen består av en XLR-kontakt og en 6,3 telekontakt. Stereoinngangene har 6,3mm telekontakter. Alle innganger har kontroller for å panorere (venstre/hlyre) lyden. Mikseren har også stereoinngang og utvang via ubalanserte RCA-kontakter.

2-bands EQ

Til den kombinerte mikrofon- og linjeinngangen finnes en 2-band EQ. Du kan justere lydnivået for frekvenser under 80Hz og over 12 kHz via rattene på mikseren.

Lydutganger

Mikseren sender ut lyden via to stk balanserte 6,3mm telekontakter. Lydnivået for lydutgangen kan justeres via kontrollen på mikseren.

Hodetelefonutgang

For å overvåke lyden kan du koble til et par hodetelefoner via 6,3mm telekontakten. Hodetelefonsutgangen har separat volumkontroll via rattet på mikseren.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.