Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Lydmikser MX.6 FX V2

Topp Pro Lydmikser MX.6 FX V2

1034535
1 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Topp Pro Lydmikser MX.5 V2

Kompakt lydmikser med en mikrofoninngang og to stereoinnganger. MIkseren har også FX-prosessor  med 100 ulike effekter.

Innganger

Lydmikseren har totalt fem kanaler som består av en mikrofon-/linjeinngang og to stereoinnganger som alle klarer balanserte signaler. Den kombinerte mikrofon- og linjeinngangen består av en XLR-kontakt og en 6,3 telekontakt. Stereoinngangene har 6,3mm telekontakter. Mikseren kan sende fantommating til mikrofoner som er koblet til mikseren via XLR-kontaktene. Alle innganger har kontroller for å panorere (venstre/hlyre) lyden. Mikseren har også stereoinngang og utvang via ubalanserte RCA-kontakter.

3-bånds EQ

Til den kombinerte mikrofon- og linjeinngangen finnes en 2-bånd EQ. Du kan justere lydnivået for frekvenser under 80Hz, mellomregisteret ved 2,5kHZ samt over 12 kHz via rattene på mikseren.

Lydutganger

Mikseren sender ut lyden via to stk balanserte 6,3mm telekontakter. Lydnivået for lydutgangen kan justeres via kontrollen på mikseren.

Hodetelefonutgang

For å overvåke lyden kan du koble til et par hodetelefoner via 6,3mm telekontakten. Du kan også koble til et par høyttalere via 6,3mm teleutganger for å høre på lyden i et kontrollrom. Hodetelefonsutgangen har separat volumkontroll via rattet på mikseren.

AUX-utgang

De fire inngangene kan sende separat lyd til en AUX-utgang. Utgangen består av en 6,3mm telekontakt.

FX-prosessor

Innebygd i mikseren finnes en 24-bit FX-prosessor. Dersom du vil tilpasse lyden kan til velge mellom en av de hundre ulike effektene som finnes i prosessoren.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.