THA6 hodetelefonforsterkere

Topp Pro THA6 hodetelefonforsterkere

1032733
1 590 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Hodetelefonforsterkere med seks kanaler

Topp Pro THA-6 er en hodetelefonforsterker med seks kanaler. Opp til tre hodetelefoner kan kobles inn til hver kanal, noe som gjør at du kan koble inn opp til 18 hodetelefoner til forsterkeren.

Nivået kan justeres på innkommende signal samt individuelt for de 6 ulike hodetelefonskanalene, slik at du alltid har full kontroll på signalnivåene. Lydnivået for innkommende samt de utgående signalene vises på separate nivåmålere slik at du smidig ser om lydnivået blir for høyt. Hver hodetelefonutgang har en AUX-inngang som du kan koble inn eksterne lydkilder til, noe som gir deg mulighet til å mikse inn et eksternt signal.

Hodetelefonforsterkeren er 483 mm bred noe som gjør at den kan monteres i en 19” rack.

Tilkoblinger

Lyd inn - XLR og 6,3 mm tele
AUX inn - 6,3 mm tele
Lyd ut - 6,3 mm tele

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.