Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Stativfjernkontroll Rock J150

VariZoom Stativfjernkontroll Rock J150

1023318
1 745 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Zoom, fokus- og iris-kontroll til JVC
VariZoom Rock J150 er en spesialdesignet stativfjernkontroll for videokameraene JVC GY-HM150, GY-HMQ10 og GY-HM70U. Stativfjernkontrollen har en smart zoomkontroll som zoomer inn raskere jo mer du vrir det til høyre og zoomer ut raskere jo mer du vrir det til venstre. Det er også mulig å manuelt styre fokusering via fokusknappen og det finnes to F- og F+-knapper som styrer blenderen mellom f/1,8 og f/8,0. Den dedikerte start/stopp-knappen bruker for opptak, og en LED-lampe indikerer opptaksstatus.

Kabelen som koples til kameaet er 1 meter lang og enheten festes på stativrammer opp til 31,75mm i diameter.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.