Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Kameraryggsekk Airport Helipak V2.0 for

Think Tank Kameraryggsekk Airport Helipak V2.0 for

1028573
2 295 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

ThinkTank Airport Helipak V2.0 for DJI Phantom

Ryggsekk spesielt tilpasset DJI Phantom 4 og andre droner i samme størrelse. Den er laget for å kunne brukes som håndbaggasje på fly*, og lar deg ta med dronen og alt tenkbart tilbehør.

V2.0 er større enn den forrige versjonen, fordi dronen har blitt større.

Kapasitet:

  • Rommer en drone i DJI Phantom 4 størrelse
  • 15" Laptop
  • Batterier, Lader
  • Fjernkontroll, ekstra propeller
  • Speilløst systemkamera med 1-2 objektiv avhengig av størrelsen
  • Lite stativ på siden
  • Diverse annet tilbehør
     

Airport Helipak V2.0 gjør det enkelt å transportere en DJI Phantom 4 eller drone i tilsvarende størrelse. Ryggsekken rommer mye tilbehør slik at du kan få med et komplett oppsett, og har også plass til et mindre speilløst systemkamera med 1-2 objkektiver. Ryggsekken har et ordentlig bæresystem med avtakbart hoftebelte og netting-lommer på sidene for en vannflaske eller som en del av stativfestet. Ytterrommet rommer en ThinkTank Articial Intelligence 15 v3.0 laptopveske.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.