Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Veske 4050 svart med skumplastinnredning til Mavic

HPRC Veske 4050 svart med skumplastinnredning til Mavic

1031670
895 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Slitesterk veske som beskytter din DJI Mavic Pro

Vanntett og meget slitesterk veske, som dessuten tåler temperaturer mellom -40°C til 80°C. HPRC 4050 er veldig lett, har et ergonomisk håndtak og mulighet til å feste en hengelås. Delt spenne gjør det enklere å åpne og lukke den. Vesken er også utstyrt med en automatisk trykkutjevningsventil for å styre trykkendringer i luften f.eks. ved flytransport eller store temperaturforskjeller. Leveres med en innerveske og skillevegger spesielt tilpasset for DJI Mavic Pro.

Hva får plass?

  • DJI Mavic Pro
  • Plass for propeller
  • Fjernkontroll
  • 6 plasser for batterier/ladere
  • 2 plasser for kabler
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.