Sigma CINE 18-35mm T2 Sony E-mount + CINE 50-100mm T2
Artikkelnummer: 1035587

Sigma CINE 18-35mm T2 Sony E-mount + CINE 50-100mm T2

CINE 18-35mm T2 Sony E-mount + CINE 50-100mm T2

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • Frontdiameter på 95mm er standard gjennom hele Sigma CINE-serien
  • Standardisert tannhjulsposisjon gjør det lettere å bytte objektiv med followfocus og/eller zoommotor montert
  • 0.8M Gear Pitch-standard sikrer kompatibilitet med eksternt tilbehør
114 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Sigma CINE 18-35mm T2 + Sigma CINE 50-100mm T2 + hard veske

Både Sigma CINE 18-35 T" og 50-100 T2 inngår i Sigmas High Speed Zoom-serie av videoobjektiver, og har en optisk prestasjon som er såpass høy at objektivene er klare for fremtidens høyoppløste formater som 6K-8K. Zoomobjektivene har en høy hastighet med konstant blender T2 gjennom hele zoomområdet.

  • Kompakt, lett og robust filmobjektiv
  • Lyssterkt med pen bakgrunnsuskarphet
  • Støv- og sprutsikkert - laget av 100% metall
  • Fokusrotasjonsvinkel på 180°

Høy bildekvalitet og optisk prestasjon

Vidvinkelobjektivet har en brennvidde på 20mm med største blender på T1,5 og leverer skarphet i kombinasjon med en svært pen bokeh. Det er laget for å oppfylle Sigmas CCI-standard, og leverer fargebalanse sammen med oppløsning av høy klasse. Linsen er designet for å minimere lysslør og spøkelsesbilder, samt øke kontrasten i motlys.

Værtett og robust

Med et kompakt og lett design holder objektivet vekten og størrelsen til et minimum. Objektivet har en robust konstruksjon som er både støv- og sprutsikkert, noe som gjør at du kan bruke det under tøffe værforhold. Kroppen er designet i 100% metall for å tåle utfordringer og vare lenge.

Filmobjektiv

Objektivet har tannede ringer, og er tilpasset for å kunne brukes med følgefokus, samt en myktgående trinnløs blenderinnstilling. Ringene er lyddempet for å gi så stille drift som mulig. Med en fokusrotasjonsvinkel på 180° får du ekstremt høy presisjon på fokuseringen.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.