Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Compact Prime CP.2 25mm T2.1 Sony E-mount

Zeiss Compact Prime CP.2 25mm T2.1 Sony E-mount

1019510
39 590 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Zeiss Distagon T* CP.2 18/T3,6 Compact Prime
Compact Prime-objektivene i Zeiss-familien er for digitale og analoge kameraer. Dette objektivet tilhører den andre generasjonen av serien, og gir enda større fleksibilitet ved å innføre utbyttbar fatning, som gjør at objektivene kan brukes på et bredt utvalg av kameraer. Med presisjon og hurtighet er Compact Prime-objektivene et glimrende verktøy for uavhengige filmskapere og profesjonelle fotografer.

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.