Canon CN-E70-200mm T4.4 L IS KAS S
Canon CN-E70-200mm T4.4 L IS KAS S
Canon CN-E70-200mm T4.4 L IS KAS S
Canon CN-E70-200mm T4.4 L IS KAS S
Artikkelnummer: 1033853

Canon CN-E70-200mm T4.4 L IS KAS S

CN-E70-200mm T4.4 L IS KAS S

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
69 552 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Canon CN-E70-200 T4.4 L IS KAS S

4K tilpasset telezoom med konstant blender og zoom-servo til Canon EF Super 35-kameraer. Linden er parafocal, noe som betyr at fokusplanet ikke endres uansett hvilken brennvidde du har, og at den er kompatibel med Canon Servogrip ZSG-C10

Fordeler:

  • Konstant lysstyrke
  • Dual Pixel AF
  • Zoom-servo
  • Parafocallinse for konstant fokusavstand
  • Kompakt
  • Iriskontroll
  • Tilpasset for Super 35

Konstant lysstyrke

Den konstante lysstyrken på T4.4 gjennom hele zoomområdet gir deg muligheten til å velge brennvidde etter situasjonen, og fremdeles beholde de samme eksponeringsverdiene. Den 9-bladige blenderen gir myk og fin bakgrunnsuskarphet.

Dual Pixel AF

CN-E70-200 T4.4 L IS KAS S benytter Canons Dual Pixel AF for en nøyaktig, pålitelig og rask autofokus. Fokusringen er bred, med grep for håndkontrollert manuell fokus samt tannhjul for montering av followfocus-system.

Zoom-servo

For elegant zooming finnes det en innebygd servomotor som kan kontrolleres direkte på linsen eller via en 20-polig kabel. For større kontroll av zoomhastigheten er CN E70-.200 T4.4 L IS KAS S kompatibel med Canon Servogrp ZSG-C10. Med knappen One Shot AF kan du raskt justere fokus automatisk, og deretter ta over med manuell fokus ved behov.

Parafocallinse

At objektivet er parafocalt betyr at fokusplanet ikke endres når du zoomer. Zoom inn, sett fokus, zoom tilbake og du kan være sikker på at fokus er der den skal være, uansett hvilken brennvidde du bruker ved opptak.

Kompakt

Til å være et videoobjektiv i teleklassen med konstante blendere og servomotor er det veldig kompakt, perfekt for kompakte oppsett med en enkel kameraoperatør.

Iriskontroll

Irisringen har en innebygd servomotor som kontrolleres på vanlig måte fra kamerahuset. Står kontrollen i M går det an å kontrollere irisen via en ekstern motor eller for hånd.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen