Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Filter Protector Pro Nano HUC 82 mm

NiSi Filter Protector Pro Nano HUC 82 mm

1031172
779 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare

NiSi Filter Protector Pro Nano HUC 82 mm

Supertynt beskyttelsesfilter fra NiSi, som beskytter ditt frontelement fra smuss og støt. Dette filteret er konstruert av tynt glass av høyeste kvalitet, med nanobelegg på begge sder som lar 99,3% av lyset passere. Rammen er av aluminium er kun 5,2 mm tykk. Glass og belegg er av høyeste kvalitet og hjelper også til å minimere vignettering på dine vidvinkelobjektiv.

Fordeler:

  • Supertynt glass med nanobelegg
  • Tynn aluminiumsramme
  • Minimerer vignettering
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.