Canon CN-E20-50mm T2,4L FP PL-mount
Canon CN-E20-50mm T2,4L FP PL-mount
Canon CN-E20-50mm T2,4L FP PL-mount
Canon CN-E20-50mm T2,4L FP PL-mount
Artikkelnummer: 1055405

Canon CN-E20-50mm T2,4L FP PL-mount

Allsidig og høyytelses cinezoomobjektiv med PL-mount

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • Lysstyrke T2,4 i hele zoomomfanget
  • Støtter Cooke/i Technology & Zeiss eXtended Data
  • Tilpasset for fullformat/Super 35mm
248 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

CN-E20-50mm T2,4 LF / FP tilbyr enestående ytelse og imponerende kvalitet for HDR-, 4K- og 8K-produksjoner. Med dette tilskuddet i Flex Zoom-serien kan Canon tilby filmskapere enda flere alternativer å velge mellom for å lage avansert innhold og for en rekke bruksområder og opptaksscenarier. Objektivet tilbyr også konstant og rask T2,4 blenderåpning over hele zoomområdet, samt dekker en brennvidde som er svært populær og brukt av filmskapere i en rekke produksjoner.

Fordeler

  • Lysstyrke T2,4 i hele zoomområdet
  • Støtter Cooke / i Technology & Zeiss eXtended Data
  • Tilpasset for fullformat / Super 35mm
  • Unified color
  • Utskiftbar stikkontakt gjennom service

Tilpasset for fullformatsensor

CN-E20-50mm T2,4 LF / FP er tilpasset for fullformat og tilbyr utrolig kvalitet i 4K og 8K opptak, fra midten til kantene på sensoren. I tillegg har den 11 blenderlameller som gir en vakker og filmatisk bokeh-effekt.

Unified color

CN-E20-50mm T2,4 LF / FP arver også den samme subtile, varme fargetonen som er synonymt med hele Canons utvalg av Cinema-objektiver - Unified Color-teknologien gjør det lettere for filmskapere å bruke en rekke objektiver i en produksjon, uten den generelle fargebalansen påvirkes. På travle sett reduserer dette behovet for tidkrevende etterproduksjonsgradering.

Allsidighet og funksjonalitet

Fatningen på CN-E20-50mm T2,4 LF / FP er utskiftbar, og tilbyr omfattende kompatibilitetsmuligheter for filmskapere som filmer alt fra dramaproduksjoner til high-end kinofilmer. Flex Zoom-objektiver har en ensartet design, konsekvent frontdiameter, girposisjoner og girrotasjonsvinkler og robust holdbarhet – denne karakteren gjør begge objektivene perfekte for profesjonell bruk i en rekke fotograferingsmiljøer. Fokus-, zoom- og irisringer har industristandardgir og 0,8 mm pitch for å passe tredjepartstilbehør som motivfølgende fokus og motorer. I tillegg har linsene selvlysende markeringer for enkel bruk i miljøer med lite lys.

Leveres med

  • CN-E20-50mm T2,4 LF / FP
  • Lens support shaft (support holder)
  • Lens cap
  • Dust cap
  • User manual
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen