Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Bluetooth trådløs fjernkontroll ZW-B02

Zhiyun Bluetooth trådløs fjernkontroll ZW-B02

1035420
475 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Bluetooth trådløs fjernkontroll ZW-B02

Trådløs fjernkontroll som passer til Crane, Crane-M, Crane V-2. Kobles til via bluetooth, og gir deg mulighet til å kontrollere gimbalen fra avstand, noe som er perfekt dersom du bruker håndtak eller har stabilisatoren montert på en kran.

Fordeler:

  • Ca 10m rekkevidde
  • Lett
  • Ca 30h batteritid
  • Fokus, Rec/Power, Mode og Joystick-kontroll

Leveres med:

  • 1x Zhiyun ZW-B02 Trådløs fjernkontroll
  • 1x Micro USB-kabel
  • 1x Monteringsspenne
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.