Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Fjernkontroll med follow focus til Crane 2

Zhiyun Fjernkontroll med follow focus til Crane 2

1038336
1 695 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Styr din Crane 2 på avstand

Fjernkontrollen lar deg kontrollere din Crane 2 fra opptil 10 meter via Bluetooth-tilkoblingen. Takket være fjernkontrollen kan du ha din Crane 2 montert på en bom, et etbensstativ eller bruke Crane 2 med dobbelthåndtak og fremdeles ha kontroll over stabilisatoren og followfocus.

Fordeler:

 • Trådløs styring av Crane 2
 • Innebygd bevegelsessensor
 • OLED-display
 • Belyst fokushjul
 • Kontrollpanel

Trådløs styring av Crane 2

Ved å kunne kontrollere din Crane2 trådløst får du tilgang til mer kreativ plassering av kameraet ditt. Du kan montere Crane på en bom, kran, et etbensstativ eller med dobbeltgrepet, og fremdeles manøvrere gimbalen og kameraets fokusinnstilling (fungerer kun med enkelte Canon-modeller). Sammen med follow focus mechanical (finnes som tilbehør) kan du også kontrollere kameraer som ikke har støtte for direktekontroll av Crane 2.

Innebygg bevegelsessensor

Ved hjelp av håndtakets innebygde bevegelsessensor kan du kontrollere din Crane 2 ved og helt enkelt bevege fjernkontrollen.

OLED-display

Et lite OLED-display gir deg informasjon om batteristatus og innstillinger

Belyst fokushjul


Fokushjulet er belyst for og lettere kunne finne dine start-/stoppmarkeringer når du bruker fjernkontrollen i mørke miljøer

Kontrollpanel

Kontrollpanelet på fjernkontrollen gir deg samme mulighet som på Crane 2. Du har en joystick for kontroll av gimbalen, en Mode og Rec-knapp, meny-hjul og hurtigknapper for G-mode og Sport.

Leveres med:

 • Fjernkontroll
 • Rem
 • Micro USB-kabel
 • Rod
 • Stor rodklemme
 • Liten rodklemme
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.