Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Thumb Controller till Ronin-M/MX

DJI Thumb Controller till Ronin-M/MX

1020223
1 745 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Enkel håndtering av Ronin-M
Med Thumb Controller blir det lettere å kontrollere Ronin-M, også om du skal styre den selv. Med en trykkfølsom spak går det fort å endre innstillinger, hastighet og retning på gimbalen, med tommelen. Du kan kontrollere hvilken vei kameraet peker og komme til avanserte innstillinger som kalibrering, kanalinnstillinger og lagrete profiler.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.