Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Dual Handle for a2000

Feiyutech Dual Handle for a2000

1036382
2 299 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Dualhåndtak for Feiyutech a2000

Dualhåndtak for Feiyutech a2000 Single. Håndtaket lar deg bruke begge hender når du håndterer kameraet og gimbalen din, noe som gir økt ergonomi og som i sin tur letteregjør  håndteringen ved lange opptak og med tyngre kamerakonfigurasjoner.

Merk: Ved kjøp av a2000 dual medfølger ekstra batteri og lader, noe som ikke medfølger ved kjøp av a2000 Single pluss dualhåndtakl for a2000

OBS! Kameraet på bildet er ikke inkludert!

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.