Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Gratical Eye, Z-GRE

Zacuto Gratical Eye, Z-GRE

1026545
28 795 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Zacuto Gratical Eye
Gratical Eye er en OLED-søker utrustet med en kraftig FPGA dual core-prosessor og en Micro-OLED-skjerm med 5,4 millioner piksler. Gratical Eye er perfekt for deg som jobber med profesjonelle kameraer og behøver en portabel søker med proff ytelse og funksjoner. Skjermen støtter høy pikseltetthet med uovertruffen oppløsning, korrekt sortnivå, gamma og stort kontrastomfang for best mulig bilde. Zakutos programvare sørger for førsteklasses verktøy som peaking, zebra osv.

Søkeren er liten og lett siden den drives med eksternt batteri. Den bruker samme programvare som Gratical HD, men har kun HD-SDI-inngang med oppløsning opp til 1080 60p for tilkobling. Det brukes en 2-pin Lemo-kontakt med automatisk polaritet for tilkobling til D-Tap og BNC og søkeren har 1/4"-gjenger på undersiden samt 1/4"-rosetter på begge sider for fleksibel montering og kabelretning i rigg.

Gratical Eye har en bevegelsessensor som automatisk skrur av skjermen syv sekunder etter du har tatt øyet bort, og skrur automatisk på igjen når du trenger det. Etter en time skrus søkeren helt av automatisk hvis den står ubrukt for å spare strøm. Bak på søkeren er det en liten joystick for navigering i menyer og funksjoner, den lyser også rødt for å vise at den er på. Søkeren har førsteklasses justerbar optikk med en banebrytende, duggfri overflatebehandling.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.