Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Søker AU-VCVF1G

Panasonic Søker AU-VCVF1G

1015558
59 095 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

OLED-søker til Panasonic videokamera

Panasonic AU-VCVF1G er en elektronisk HD-søker med OLED-panel. Den høyoppløste fargeskjermen gir deg skarp og kontrastrik gjengivning over et bredt synsfelt. Smidige knapper for optisk zoom og avansert fokusassistanse finnes på søkeren. Kompatibel med signalinnganger på 1080/59.94p, 1080/50p, 1080/60p.

Passer følgende produkter:

  • Varicam AU-V23HS1G
  • Varicam AU-V35HC1G
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.