Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Sumo 19M

Atomos Sumo 19M

1036030

Atomos Sumo19M er en 19” stor monitor som kan vise HDR- og LOG-materiale. Skjermen er lyssterk med 1200 nit, noe som gjør at den kan brukes utendørs i solskinn. Monitoren har en oppløsning på 1920x1080 pixler og kan vise LOG, PQ samt HLG-materiale med 10+ trinns dynamiskt omfang. Material på opp til 4K 60P samt HD 240P kan tas imot via HDMI eller to 12/6/3G-SDI. Monitoren kan kalibreres med X-rite i1 DisplayPro for nøyaktig fargematching.

21 895 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Ikke kjøpbar
Ikke kjøpbar

Stor monitor som kan vise HDR-materiale

Atomos Sumo19M er en 19” stor monitor som kan vise HDR- og LOG-materiale. Skjermen er lyssterk med 1200 nit, noe som gjør at den kan brukes utendørs i solskinn.

Monitoren har en oppløsning på 1920x1080 pixler og kan vise LOG, PQ samt HLG-materiale med 10+ trinns dynamiskt omfang. Material på opp til 4K 60P samt HD 240P kan tas imot via HDMI eller to 12/6/3G-SDI. Monitoren kan kalibreres med X-rite i1 DisplayPro for nøyaktig fargematching.

Festepunkter

På skjermen finnes det 16 stk 1/4" og 8 stk 3/8" gjenger som gjør at du kan montere flere ulike typer tilbehør på skjermen. Monitoren har også VESA-innfeste på baksiden, slik at du enkelt kan montere den på forskjellige steder.

Strømforsyning

Monitoren leveres med nettadapter for strømforsyning via eluttak. Vil du være mer fleksibel finnes det batteriplater for V-lock og Gold-mount du kan kjøpe som tilbehør. To batterier kan monteres samtidig, men kun et trengs for å drive skjermen. Når et av batteriene begynner å gå tom tar strømforsyningen automatisk over til det andre batteriet.

Signalomvandlere

Skjermen kan skalere om materiale, og sende dette videre til andre skjermer via HD og 4K. Trener du skalere om materiale mellom HD eller 4K eller Rec.709, HLG og PQ gjøres dette internt i skjermen.

Tilkoblinger:

  • HDMI 2.0 inngang
  • HDMI 2.0 utgang
  • 2 stk 12G-SDI innganger
  • 1 stk 12G-SDI utgang
  • Mikrofoninngang
  • 3,5 mm hodetelefonsutgang

Leveres med

  • Master Caddy II harddiskholder
  • HOlder for batteriplater
  • Skrivebordsføtter
  • Nettadapter
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.