Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

BOLT 500 XT HD-SDI / HDMI Wireless TX

Teradek BOLT 500 XT HD-SDI / HDMI Wireless TX

1038190
22 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Teradek Bolt 500 XT HD-SDI / HDMI Wireless TX kun sender

System som kan ta imot et visuelt forstyrrelsesfritt videosignal (1080p60 4:2:2) på opp til 150 meters avstand. Enheten jobber på 40 mhz-kanalen, noe som gjør at du kan bruke flere Bolt-enheter uten noen forstyrrelser. Hver Bolt-enhet støtter sanntidsstandard, og omvandling fra mottaker til sender. Dette muliggjør automatisk konvertering av frame-raten og oppløsningen uten ytterligere hardware.

Leveres med

  • 2-pin tilkobling for el
  • Blitsskoadapter 1/4"-20
  • HDMI type A- type A
  • SDI kabel
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.