Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Connect Spark Pro

NewTek Connect Spark Pro

1039260
13 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

NewTek Connect Spark Pro

Koble enkelt til kameraet ditt eller en annen videokilde i 4K med HDMI til NewTek Connect Spark Pro, og gjør den tilgjengelig for NDI-kompatible system og software i ditt nettverk.

Fordeler:

  • NDI over IP via Ethernet eller Wifi
  • HDMI in n og Loop ut med innebygd lyd
  • Støtter oppløsninger opp til 1080p60
  • Spill inn direkte på SD-kort eller USB
  • Tally via NDI
  • Fjernstyr innstillinger og monitorer via web-basert interface

Teksten oppdateres

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.