Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Batterilader Trio Charger kit inkl batteri til Hero 4

Hähnel Batterilader Trio Charger kit inkl batteri til Hero 4

1022231
499 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Hähnel Trio Charger til Hero 3/4
Hähnel Trio Charger er en praktiskt og smart lader som gjør at du kan lade opp til tre batterier til GoPro Hero 4, Hero 3 og Hero 3+ raskt og enkelt. Ladetide er på under 2 timer og 15 minutter for tre batterier. LED-lamper for hvert enkelt batteri indikerer når hvert batteri er fulladet.

Siden laderen har Universal Micro og Mini USB kan du enkelt lade dine batterier fra ulike enheter selv når du er på farten.

Kittet inkluderer et batteri til GoPro Hero 4 (HL-GP401)

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.