Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

ND8 filter til Osmo+/Z3 Part 91

DJI ND8 filter til Osmo+/Z3 Part 91

1031457
335 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

ND-filter til Osmo+

Dette ND8-filteret er utviklet spesielt for DJI Osmo+. Filteret hjelper deg å redusere mengden av lys som kommer inn i sensoren, noe som gir deg mer kontroll over kameraets blenderåpning, eksponeringstid og ISO og hjelper deg på en slik måte å unngå overeksponerte bilder.  ND8 reduserer lystransmisjonen av optikken med 3 ganger.

OBS! Filteret er kun kompatibelt med Osmo+ og Zenmuse Z3.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.