Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Fusion 9 Studio

Blackmagic Design Fusion 9 Studio

1016275
3 590 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Skap viduelle effekter, 3D og mye mer
Blackmagic Fusion Studio er en av verdens mest avanserte programvarer for deg som jobber med visuelle effekter, broadcasting, motion graphic og 3D-animasjoner. Fusion er blitt brukt i fler enn 1000 store Hollywood-filmer. Fusion har et enkelt og kraftig nodbasert grensesnitt, slik at du kan skape komplekse effekter ved og helt enkelt sette sammen ulike prosesser.

Du får et omfattende utvalg av funksjoner og effekter, slik at du kan skape det meste innen bevegelige bilder.

Les mer om programvaren på Blackmagicdesign.com.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.