Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

HyperDeck Extreme Control

Blackmagic Design HyperDeck Extreme Control

1043954
  • Kontrollenhet for HyperDeck Extreme 8K
  • Klassisk "videodekk"-format
  • Innebygd redigering for å importere og arkivere eldre innspillingsmedier
16 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Blackmagic Design HyperDeck Extreme Control

Med HyperDeck Extreme Control fra Blackmagic Design får du klassisk "videodekk"-kontroll til HyperDeck Extreme 8K recorder, samt innebygd redigering for å automatisere import av eldre innspillingsmedier, som videobånd. Med panelkontroll og RS-422-protokoll kan du kontrollere Hyperdeck Extreme sammen med opptil åtte separate videodekk. 

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.