Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Skulderstøtte baseplate BP0008

Shape Skulderstøtte baseplate BP0008

1024383
8 195 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Robust og lett profesjonelt kamerastøttesystem

Denne bunnplaten brukes for kameraer med eksterne søkere, og passer perfekt for eks. Sony F5/55, EX1/3, Panasonic AF100/101, P2, RED-serien eller Canon C300 med høydejusterbart fremfre rodfeste.

  • Designet for ARRI-standard med ARRI-rosett uttak
  • 15 mm rods på fremsidan og 7,5 mm rods på baksiden
  • V-lock delta-adapter ved bunnen av baseplaten

Shape skulderstøtte baseplate BP0008 gjør det mulig å montere et håndgrep på en mengde ulike måter. Du kan montere det direkte på siden eller på medfølgende 15mm rods. På disse kan du til og med montere tilbehør både foran og bak. Den avtagbare skulderputen er polstret, og gir god støtte når du bruker kameraet på skulderen.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.