Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Skulderstøttekit til Sony A7S II/A7R II/A7 II

Shape Skulderstøttekit til Sony A7S II/A7R II/A7 II

1024367
9 095 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Skulderstøttekit med cage til Sony A7SII, A7R II och A7 II

Detta skulderstøttekitet fra Shape inneholder en cage som er utformet for å gi enkel tilgang til kontrollknappene, sideveier og batterirommet. Dette betyr at du sparer tid ettersom du ikke behøver å montere vekk cagen når du skal bytte batteri eller minnekort. Skulderputen og den vatterte ryggstøtten gir en bekvem og stabil posisjon når du filmer.

  • Rask og enkel å montere/avmontere
  • Fri tilgang til alle kameraets kontroller og instillinger
  • Ergonomisk grep
  • Flere 1/4-20 og 3/8-16 gjengede hull for monteringstilbehør

Smart konstruktion

Kameraets tilbehørssko er fullt tilgjengelig med cage-en montert, noe som gjør at du fremdeles kan montere ulike tilbehør direkte på kameraet. Det finnes også et integrert Metabones-adapter i støttefestet. Det er også en micro-HDMI-kabel beskyttelseslår på siden som gjør at du trygt kan bruke en 4K HDMI-kabel.

Leveres med:

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.