Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Minnekort Micro P2-kort 32GB, AJ-P2M032AG

Panasonic Minnekort Micro P2-kort 32GB, AJ-P2M032AG

1004500
2 545 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Panasonic Micro P2-kort 32GB, AJ-P2M032AG
MicroP2 kort finnes i to kapasiteter på AJ-P2M032A, 32GB og AJ-P2M064A, 32GB. Som navnet antyder har de minityrisert hver komponent og samtidig beholdt all tilførligheten de klassiske P2-kortene har for å skape microP2 i et standard SD-format.

Ved hjelp av den nyeste SD UHS ll-grensesnittteknikken har lesehastigheten økt drastisk til 2Gbps. Kortet er like brukervennlig og elektronisk robust som P2-kort, bare mindre, raskere og billigere.

Fysisk kan microP2 kortet hevde seg ved hjelp av Panasonics Proof5-teknikk. microP2-kortet er statisk elektrisitet-tålelig, støtsikkert (over 200% sterkere enn SD-spec), magnettålelig, røntgensikkert og tåler temperaturer mellom -250C og +850 C. I en verden med et stadig voksende behov for raskhet og fleksibilitet åpner SD-formatet opp for å hndtere innhold på nye enheter. Med en 2GB overføringshastighet kan du få opp arbeidsflyten din vesentlig.

Innholdets sikkerhet er av mye større betydelse for mange profesjonelle. Panasonic microP2-systemet tilbyr et system fir Content Protection (CPS) som du effektivt låser med et passord. Kun P2-utstyr med samme passord kan lese innholdet fra dette kortet. Ved å bruke en enkel adapter (AJ-P2AD1), kan du bruke Micro P2 med ditt eksisterende AVC-Intra kamera og dra nytte av dens hastighet, størrelse og kostnadsfordeler.

Viktiga funktioner / fördelar

- Lavere kostnad
- Høy tilførlighet pga Panasonics proof5-teknikk
- Høy overføringshastighet (opp til 2Gbps) for raskere overføring av innhold
- Innholdsbeskyttelsessysten sikrer microP2-kort-innholdet
- MicroP2-kortet og microP2-kortaadapter kommer ikke til å støtte alle P2-produkter. For å bruke MicroP2-adapteren kan en firmwareoppgradering av nåværende p2 hardware være nødvendig.

 

 

 

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.