Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Genie Mini

Syrp Genie Mini

1022377
2 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Verdipakke

Genie Mini
Kulehode B2
Link cable 1c
4 829 NOK
Genie Mini
Genie kabel 2.5mm til Panasonic 1P
Pan tilt bracket
4 093 NOK

Syrp Genie Mini

Genie Mini er en ekstremt portabel bevegelseskontroll som du enkelt fester på ditt stativ og kontrollerer via en app på din smarttelefon eller nettbrett.

Den er desginet for å være utrolig enkel og brukervennlig. Appen har forinnstallerte innstillinger som gjør at du kan begynne å filme med engang. Filme lekre timelapse-filmer ved hjelp av appen, panorer mykt og pent med videomodusen, bruk ease in, ease out-funksjonen for å gradere bevegelsen eller HDR time lapse for pene effekter.

Genie Mini er kompatibel med et stort utvalg av kamera og fungerer med GoPro, speilløse kamera og DSLR. Syrp Genie-appen er kompatibel med iOS og Android-enheter. Den er konstruert for å arbide fint med Genie Motion Controle Device. Ved å synkronisere de to sammen får du 2-akses filming. Synkkabel selges separat.

Leveres med

  • Genie Mini
  • Micro USB ladekabel
  • 1/4"-3/8" adapter
  • Pusseklut

Kjøp rett kabel for utstyret ditt

Syrp Genie Motion control leveres ikke med noen kamerakabel, så sørg for å kjøpe til rett kabel for utstyret du bruker:

 

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.