Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Kameraveske Retrospective 7 sandstone

Think Tank Kameraveske Retrospective 7 sandstone

1021549
1 695 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Verdipakke

Kameraveske Retrospective 7 sandstone
Red Whips 12-pack
Cable Management 30 V2.0
2 023 NOK

En stilfull og romslig veske fra Think Tank
Think Tank har laget den ideelle kameravesken i et kompakt format. Retrospective-serien kombinerer klassisk design med moderne innslag. Den ergonomiske formen ligger godt inntil kroppen, skulderremmen gir god bærekomfort og du har rask tilgang til utstyret. Både profesjonelle og amatører vil sette pris på at vesken vekker lite oppmerksomhet, man glir lett inn i omgivelsene. Kvalitetsmaterialer gir god slitestyrke og beskytter kameraet ditt. Regntrekk er inkludert.

Kapasitet:
Ett DSLR/systemkamera med påmontert normalzoom og 1-2 ekstra objektiver, samt tilbehør. Det er i tillegg en lomme for nettbrett eller 11" laptop.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.