Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Retrospective 7 Svart

Think Tank Retrospective 7 Svart

322393
1 695 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Verdipakke

Retrospective 7 Svart
Red Whips 12-pack
Cable Management 20 V2.0
2 083 NOK
Retrospective 7 Svart
Cable Management 30 V2.0
Battery Holder 2
2 023 NOK

Romslig kameraveske i mellomformat fra Think Tank

Think Tank Retrospective 7 er en kompakt og robust skulderremsveske i Retrospective-serien, og er først og fremst tenkt som kameraveske for digitale systemkameraer. Den klassiske retrolooken sammen med det slitesterke materialet og den fleksible innsiden gjør at den foretrekkes av både den profesjonelle og den stilbevisste amatøren som vil blende inn i sine omgivelser. Det ergonomiske designet gjør vesken lett og smidig å bære med seg, dessuten kommer du raskt til utstyret ditt.

  • Myk, stabil og fleksibel innredning
  • Retrodesign i slitesterkt materiale
  • Ekspanderbar ytre lomme for 10" nettbrett
  • Perfekt for digitale systemkameraer med objektiv

Myk, stabil og fleksibel innredning

Innredningen er myk, og avdelerene er lette å justere, slik at de passer dine spesifikke ønsker og behov. Det finnes mindre interne lommer for mindre tilbehør og personlige eiendeler, samt en større bakre lomme for f.eks. dokumenter eller bilder.

Retrodesign i slitesterkt materiale

Vesken har en klassisk look som gjør at den både smelter inn i, og forsterker din personlige stil. Materialet er solid og vannavvisende - for å klare selv de mest utfordrene oppgavene.

Ekspanderbar ytterlomme for 10" nettbrett

I fornten har vesken er ekspanderbar lomme, der du får plass til et nettbrett på opptil 10 tommer. Siden denne lommen havner under topplokket er den helt beskyttet mot vær og vind.

Perfekt for deg med flere kameraer

Størrelsen på denne romslige vesken gjør den perfekt for 1stk normalstort digitalt systemkamera og speilløst system med montert normalobjektiv og grep, og i tillegg et eller to ekstraobjektiver, avhengig av størrelse.

Hva får plass?

  • 1stk digitalt systemkamera med grep
  • Nettbrett på opptil 10"
  • 24-70mm f/2.8-objektiv (montert)
  • 70-200mm f/2.8-objektiv (ikke montert)

Leveres med:

  • Forsterkede avdelere
  • Regntrekk
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.