Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Mikrofonsett SEMA-1

Olympus Mikrofonsett SEMA-1

312302
925 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare
Olympus Mikrofonadaptersett SEMA-1 Reduserer vindstøy Forbedret lyd på videoopptak Tar opp høykvalitets-lyd For imponerende lydkvalitet så er SEMA-1 (inkludert adapter og mikrofon) det perfekte adaptersettet. Koble den eksterne mikrofon adapateren (SEMA-1) til alle kameraer med tilbehøresport og utnytt fleksibiliteten med Olympus ME-51S stereomikrofonen. ME-51S stereomikrofonen blir koblet til SEMA-1 gjennom stereo minipluggen (3.5mm) og med forlengelseskabelen og klips kan du plassere mikrofonen slik at du får best mulig lyd.
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.