Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Regntrekk Deluxe V2 svart

Matin Regntrekk Deluxe V2 svart

1018567
699 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Regntrekket fra Matin gir deg mulighet å bruke kamera selv i de mer krevende værforhold. Mulighet å bruke kamera både på stativ og håndholdt samt veksle mellom disse uten å måtte ta av regntrekket som gjør kamera er beskyttet hele tiden. Regntrekket kan brukes med tele og vidvinkel optikk takket være den forlengbare hetten, som med hjelp av borrelås og elastiske bånd holdes på plass rundt solblenderen. Med eget vindu for displayet, så kommer du til alle kameraes innstillinger som vanlig. For å få et så tydelig søkerbilde som mulig monteres trekket innenfor øyemuslingen så du kan arbeide uforstyrret.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.