Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Vanntett kamerafutteral DSLR Camera

Aquapac Vanntett kamerafutteral DSLR Camera

1030243
1 199 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Vanntett kamerafutteral for en APS-C DSLR

Med et vanntett futteral kan du bruke APS-C DSLR med standard objektiv i tøffe miljøer, og selv litt under vann.

Fordeler:

  • Tilpasset for APS-C speilreflekskameraer
  • Gjør kameraet vanntett
  • Perfekt for kajakk- og kanoturer, seiling og snorkling
  • Beskytter også mot støv, gjørme og annet smuss
  • Du får fremdeles tilgang til kameraets kontroller gjennom beskyttelsen

Nye muligheter

Et vanntett futteral åpner for nye muligheter. Nå kan du ha kameraet lett tilgjengelig mens du padler, seiler eller snorkler, og du kan også fotografere ned til 10 meter under vann. Det passer også bra om du befinner deg i et støvete, gjørmete eller generelt bløtt milkø, f.eks. hvis du skal fotografere en foss på nært hold. Sørg for å ha med deg en mikrofiberklut til å rengjøre frontlinsen, slik at vildene dine får så god kvalitet som mulighet.

Enkel å bruke

Futteralet har en hard akryllinse, og er spesielt utviklet for å brukes med systemkameraer, der objektivet stikker ut fra kameraet. Med unntak av linsen og låsen når du åpner er futteralet mykt, og du kommer til kameraets kontroller gjennom den transparente plasten.

Hold åpningen ren

Husk å rense åpninngen før du lukker igjen, slik at det ikke finnes noe smuss som kan forårsake lekkasje. Kontroller vanntettheten før du bruker futteralet. Futteralet har en 5-års garanti som kun dekker kamerafutteralet, og ikke selve kameraet. Futteralet kommer med Silica Gel, som skal absorbere eventuell kondens skapt inne i futteralet under bruk.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.